От х:

Днес в x:

Фъргюсън нанесе болезнен удар по Бербо

Димитър Бербатов става резерва на Хавиер Ернандес, констатира британската преса след загубата на Юнайтед 1:2 от Челси.

Българинът, макар и голмайстор на отбора с 19 попадения, започна за втори пореден мач на скамейката на резервите след 4:0 с Уигън, припомня 7 дни спорт. Сър Алекс Фъргюсън заложи в нападение на твърдия титуляр и свой любимец Уейн Руни и на Ернандес, който в предишния мач закова 2 гола.

Бербатов замени Чичарито в последните 20 мин. „Въобще не впечатли”, констатира в. „Манчестър Ивнинг Нюз” и му постави оценка 6 по 10-обалната система. Досега в напечените мачове – с Арсенал, с Ман Сити, Фъргюсън избягваше да пуска Бербатов като титуляр, залагайки на Руни в атака.

А сега и Ернандес излезе едни гърди пред българина. „Решението на сър Алекс да запази титулярния състав за пръв път от 165 мача насам, бе най-вече израз на доверие към Хавиер Ернандес – анализира Пол Хейуърд във в. „Айриш Таймс”. – Да оставиш Димитър Бербатов на скамейката на Манчестър Юнайтед за гостуването на настоящия шампион бе потвърждение на порасналия статут на Хавиер Ернандес на „Олд Трафорд”. С което бе нанесен болезнен удар по старшинството на Бербатов в нападението.”

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини