От х:

Днес в x:

Калоян Шиков и Александра Момчилова триумфираха на тенис турнир в Хасково

    Хасково бе домакин на Държавен тенис турнир за юноши и девойки до 16 години. Състезанието се проведе на кортовете в парк Кенана.

    При юношите до титлата стигна Калоян Шиков. Състезателят на ТК "ДМ Тенис" (Стара Загора) се наложи над Васил Русанов от ТК "НСА". Шиков спечели след обрат с 3-6/6-1/6-1. На трето място се класираха Кристиян Стефанов от ТК „Хасково 2015“ и Христо Иванов от ТК "Тракия".

    При девойките Александра Момчилова спечели купата за първо място. На финала представителката на столичния клуб "Дема" победи с 6-3/7-6(3) Стелиана Гичева от ТК "Нова Загора". На трето място се класираха Дарина Христова от ТК "Некст Про" и Ренета Дженкова от ТК "Добротица"

    На двойки при юношите титлата бе за финалистите на сингъл Калоян Шиков и Васил Русанов. Те се наложиха с резултат 7-6(4)/6-1 над Христо Иванов от ТК "Тракия" и Борис Борисов от ТК "Дема".

    При девойките, в решителната среща за трофея, Айшегюл Джемал от ТК "Хасково 2015" и Стелиана Гичева победиха Каролина Костова от ТК "Локомотив 1924" и Дарина Христова от ТК "Некст Про". Те се наложиха със 7-5/6-3.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини