От х:

Днес в x:

Развяха ли бялото знаме от “Саяна Хасково”?

    “Саяна Хасково” записа колкото шокираща, толкова и очаквана загуба в мача си срещу „Атлетик“ -Куклен. Шокираща, заради съперника и очаквана, заради представянето си от началото на сезона.

    По-лошото е, че през голямата част на мача тази вечер на стадиона в Хасково липсваше каквато и да е идея в играта на домакините. И докато при три гостувания хасковлии спечелиха едва една точка, феновете поне се надяваха футболистите да компенсират това при домакинствата си днес.

    Ххасковлии имаха много положения за гол. Също толкова бяха и пропуските. И така се стигна до 64-ата минута, когато Мирослав Манев изненада домакините. Нападателят на “Атлетик” се отскубна от защитата на “Саяна” и от близко разстояние разстреля Владимир Койнов. С голяма доза късмет хасковлии бързо изравниха. След удар на Спас Милушев топката се отби в гредата, след което в крака на защитника от Куклен Емил Аргиров и влезе във вратата, пазена от Александър Витанов. И когато хората на трибуната се надяваха на обрат, Ангел Семерджиев уби надеждите на хасковлии, отбелязвайки второ попадение за “Атлетик”. В последните минути гостите останаха с човек по-малко, заради червен картон на техен играч, но и това не помогна на “Саяна”. Така “Атлетик” постигна своето и си тръгна от Ямача с 3 точки. За отбора на Хасково пък остава надеждата, че ще настъпят сериозни промени, които да доведат до по-добро представяне на терена.

    След 6 мача “Саяна Хасково” остава с актив от едва 7 точки. В следващия кръг футболистите на Живко Желев гостуват на “Верея”-Стара Загора. Срещата е на 17 септември от 17 часа.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ка
      Канее
      15 -6
      20:19, 11 сеп 2022
      За пореден път казвам: грешка е треньора, селекция и организация изобщо. Села и паланки идват в Хасково и бият. Атлетик със защитник 40г. и 110кг. (Е.Аргиров Животното)' ,Трагедия. Само парите не правят футбол, трябва и малко знания. Пренасочете средствата кън Офк, Бабангида знае как се прави.И без тива никой не приема отбора.... До скоро.......но няма надежда за футбола в Хасково
      • Ха
        Хасково
        18 -5
        21:39, 11 сеп 2022
        За треньорите съм съгласен,абсолютна грешка са цялото ръководство,нямат никакъв опит,нито като футболисти,нито треньорски такъв!
        Села и паланки да идват и да бият,не съм съгласен,това е първа загуба на отбора като домакин за 2 години,под името Саяна Хасково.
        Отбора няма кой знае чак какви пари,"Саяна" не са толкова богата фирма,за каквато си мислят хората.
        Към Бабангида,никакви средства не трябва да се насочват,не разбира нищо като треньор,пресен пример от днес са детският му отбор,който като домакин на турнир в Хасково,завърши последен от 8 отбора от страната участници.
        Съгласен съм за това,че въпреки многото местни момчета в отбора,хасковлии,никой не приема отбора с името Саяна,заради подозрителното минало и история на бранда "Саяна",и очевидните им корени на различно място от Хасково.
        Бъдеще със сигурност има за футбола в Хасково,просто няма да е "Саяна Хасково",не вярвам да опитат догодина отново(а и не виждам кой ще им се върже отново),вижда се,че не се правят по правилният начин нещата...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини