От х:

Днес в x:

Никой не работи дупката на Лиляна Павлова

Първата копка си остана обикновена дупка

Дупката на Лиляна Павлова, както шеговито бе кръстена първата копка от ремонта на димитровградското околовръстно, си остава ....дупка. Близо седмица след тържественото начало на рехабилитацията на близо 3.5 километровия участък, никой не работи по него. Има само знак, който предупреждава, че пътят е в ремонт. Това не пречи на колите да си минават през него. А строителният министър дори се извини на димитровградчани, че ще им затворят пътя и ще им създадат временни неудобства. Новите неудобства засега са спестени, остават старите-повреди по колите, например.

Слабата активност е още по учудваща, след като изпълнителят на обекта ГД „Топлика“ на предприемача Станимир Милев, тържествено обеща, че ще приключи обекта 3 месеца предсрочно. За ремонтът който стартира на 20-ти бяха планирани 8 месеца, но Mилев се зарече да е готов до края на септември. Плюс моста над Марица, който не е вкаран в този проект.

За ремонта на 3.5 километра околовръстно държавата отдели 2 млн и 700 хиляди лева, а общината 400 хиляди. Явно никой не ще тия пари, иронично коментираха димитровградчани.

Г.Христов

Пътни знаци предупреждават за ремонта
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини