От х:

Днес в x:

Сираков в Хасково с покана към Станимир Стоилов за ст.треньор на „Левски“

Наско Сираков е отправил предложение към Станимир Стоилов да поеме като старши треньор тима на „Левски“. Мажоритарният собственик на сините съобщи на официалната страница на клуба, че е пътувал днес до Хасково, за разговор със Стоилов.

За срещата той разказва в обръщение към сините фенове.

„Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.“, допълва Наско Сираков.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Бо
    борчо от ямача
    9 -4
    21:23, 23 авг 2021
    Мъри ще си остави хобито и риболова от язовир Клокотница и ще тръгне да се напъва за да съживява почти умрелия столичен лъв.
  • 2
    00
    0000
    7 -4
    22:55, 23 авг 2021
    Като гледам Мъри какъв пръст на ръката е вдигнал...... Явно това му е мнението и решението за Сираков и синята промяна. П. П. Не убиждам никой просто снимката която са сложили от сайта това говори
  • 3
    Ст
    Стоименов
    3 -2
    09:11, 24 авг 2021
    Мъри, ако милее за Левски, ще приеме.
    И завинаги ще остане в сините сърца, като най добрият треньор
    • Зр
      зрител
      0 0
      09:28, 27 авг 2021
      След като счита, че г-н Стоилов, ще "обедини синята общност и ще изведе отбора от кризата", да му прехвърли акциите, защото нещата се правят с пари, с перчене не става!
  • 4
    Го
    Говедо
    8 -2
    09:22, 24 авг 2021
    Сираков първо да разчисти "Говедарника" от мекото чалга поколение , начело с "татковото" вратарче Ники Михайлов , който е по-скоро за хандбално вратарче ,което не мърда от голлинията. Къде са новите юноши на Левски ? А колкото до Мъри - има хиляди начини да се простиш със славата.

Случаен виц

Последни новини