От х:

Днес в x:

Дарина Пашова и Анета Читкушева от Езиковата с награди от училището за изяви

    Награди от училището, в което учат, ще получат изявени възпитаници на Гимназията с преподаване на чужди езици “Прф.д-р Ас. Златаров“ в Хасково.

    Този път отличията са за Анета Читкушева и Дарина Пашова.

    Директорът на елитното школо Деян Янев вече е разписал заповедите за награждаването им, което ще се случи в началото на другата седмица. Така в езиковата гимназия продължава традицията за поощряване на най-трудолюбивите.

    Наградата от гимназията за Анета Читкушева е за  сребърния медал, която извоюва за отбора си на Национално състезание за ключови компетенции по природни науки, провело се през почивните дни в Ловеч. Задачата на отборите беше те сами да си приготвят кисело мляко, да анализират химичния му състав и да го сравнят със състава на млека от търговската мрежа.

    Наградата за Дарина Пашова от училището е заради завоюваните върхове от нея в спорта. Тя стана вицешампион в индивидуалната надпревара при девойките младша възраст до 17 г. на Световното първенството по спортна аеробика в Южна Корея това лято. За постижението си Пашова е с грамота и от министъра на спорта Красен Кралев.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини