От х:

Днес в x:

Забързан се загледа в КАТ и се натресе в спряла кола

    Забързан шофьор се загледа в КАТ и се заби в задницата на спрял автомобил по бул. „Съедниение“ в Хасково. Нелепият инцидент стана около 14 часа днес, точно пред сградата на КАТ.

    Шофьорът, връхлетял с Фолксвагена си пикап спрелия автомобил, се движил в посока към изхода на града. „Загледах се в КАТ, тъй като трябва да регистрирам една кола и видях, че днес няма опашки, каквито има обикновено. После обаче се замислих, че днес е сряда и се регистрират само луксозни автомобили, което обяснява липсата на много чакащи“, каза водачът, който отказа да се представи. Колата, с която катастрофирал била служебна. Той призна, че е карал бързичко, над разрешениете 50 км/ч и не е видял спрения на булеварда автомобил Киа Черато.

    Шофьорът на корейската кола Валентин Желев обясни, че я паркирал на платното и отишъл в близката будка, за да види застраховка за тъста си. Когато се върнал заварил колата си потрошена. На метри от автомобила му имаше знак, забраняващ престоя и паркирането.

    От сблъсъка и двете коли бяха смачкани, за щастие пострадали нямаше. При удара аербегът на Фолксвагена се е отворил, което е предотвратило нараняванията на шофьора.

    Чия е вината за катастрофата не стана ясно, очаква се това да съобщят от полицията.

    На мястото на инцидента имаше полицаи, които описаха щетите и взеха проби за алкохол. Не стана ясно обаче как пътните полицаи са научили за произшествието – дали да са получили телефонно обаждане или единият от шофьорите на катастрофиралите коли се е провикнал през оградата на КАТ, шегуваха се минувачи.

    Анета Кутелова 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ха
      Хасково
      28 -6
      15:12, 23 ное 2016
      Сигурно се е загледал да види служителките на кат които стоят на пейката и пушът :)
    • 2
      Ха
      Хан
      31 -1
      15:13, 23 ное 2016
      А сега да видим кой е виновен? Какво прави тая КИА спряна там?
    • 3
      Ха
      ХАСКОВЛИЯ
      20 0
      16:26, 23 ное 2016
      Валю Дългия -ВЕХТОШАРЯ пак е гледал да спести някой лев за гориво --за да не обикаля и да паркира на паркинга. Е сега ще има акт за неправилно паркиране ...и още нещо !!
    • 4
      4
      4
      7 -3
      21:13, 23 ное 2016
      пише се будка... грамотността е на супер ниво
    • 5
      На
      Наско
      3 0
      22:39, 23 ное 2016
      Едният спрял неправилно , другият засилен. Според мен и двамата са за актове. Спрелият за не спазване на знака забраняващ спирането и престоя , другият за движение с несъобразена с пътните условия скорост. :)
    • 6
      12
      1212112
      1 0
      13:58, 25 ное 2016
      Кауни
    Последни новини