От х:

Днес в x:

Момата признава още убийства

Задържаният за бруталното убийство на семейство Бейтула и Неврие Юсеин в Димитровград – 42-годишният Недялко Димитров – Момата, е признал и за други извършени от него убийства. Това е станало при разпит пред съдия в хасковския окръжен съд днес. Разпитът бе закрит за журналисти. От прокуратурата отказаха подробности за показанията му. Според източници на Haskovo.net обаче Момата е признал и за други извършени от него убийства в Стара Загора и Бургас.

27-годишният Бейтула и 19-годишната му съпруга Неврие бяха простреляни в апартамента им на димитровградската улица "Гео Милев" късно вечерта на 1 декември. Мъжът е починал на място, а жена му бе откарана в пловдивската неврохирургия, където лекарите напразно се мъчиха да я върнат към живота. Няколко дни по-късно тя също почина. Съпрузите бяха простреляни хладнокръвно с по един куршум в слепоочието.

Още следобеда на следващия ден Недялко Димитров – Момата бе закопчан заедно с 19-годишния си авер Петър в Стара Загора. По-късно 42-годишният мъж бе оставен в ареста с постоянна мярка "задържане под стража", която той дори не оспори.

Момата има богато криминално досие и 16 присъди зад гърба си.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини