От х:

Днес в x:

Баскетболистките посрещат Монтана, пряко по eTV

Баскетболистките на „Хасково 2012“ ще изязат срещу отбора на „Монтана 2003“. Срещата ще се изграе в хасковската зала „Дружба“ в неделя от 17:30 часа.

“Остават още 3 мача до Нова година. Във всеки един от тях ще играем за победа. Считаме, че в момента отборът на Монтана 2003 е най-сериозният претендент да оглави класирането и ни предстои мач срещу изключително силен противник. Нашият отбор пък от самото начало играе красив баскетбол и се надяваме и този път да зарадваме феновете с такава игра”, казаха от ръководството на клуба. “Продължават изненадите за привържениците и затова ги очакваме в неделя”, призоваха от баскетболния клуб.

Оказва се обаче, че една от най-резултатните състезателки на Хасково - Биджони Рийвс е повалена от вирусна инфекция. “Правим всичко възможно да я вдигнем на крака за двубоя с Монтана 2003, добавиха от ръководството.

Това ще бъде втория мач между двата тима за този полусезон от Националната баскетболна лига за жени. При първия хасковлийки гостуваха на бескетболистките от Северозападна България. Тогава момичетата на треньорката Елена Станкова загубиха срещата с 10 точки разлика – 66:56.

Феновете на хасковлийки могат да ги подкрепят и пред малкия екран. Двубят ще се излъчва пряко по eTV!

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини