От х:

Днес в x:

Лора Караджова диша във врата на харманлийската четворка

Touch Down Records води в надпреварата на Coca-Cola


Харманлийските момчета от Touch Down Records водят през цялото време в надпреварата обявена от Coca-Cola. З-ко, Данец, Никс и А.Р са сред тримата участници, които се борят за възможността да изпълнят своя кавър на песента „Higher” редом с нейния изпълнител британският поп идол Тайо Круз. Те ще имат шанса да заместят Кайли Миноуг, която пее в оригиналното парче, само ако спечелят повече гласове на публиката. Другите двама участника в Coca-Cola music са лошото момиче на българския поп Лора Караджова и R’N’B принцесата Сантра.


По повод 125-та си годишнина Coca-Cola, комбинира с пристигането на чернокожия певец свой проект, чрез който дава шанс на млади изпълнители от страната ни. Проектът на Coca-Cola предвижда изпълнителите да направят кавър на хита на Тайо с Кайли Миноуг Higher. Трите версии на парчето могат да бъдат чути на честотите на радио The Voice, „Витоша” и в Интернет.


Гласуването продължава до края на август, така че посетете тази интернет страница  www.coca-cola.com/music/bg_BG/portal2/meetTheBands.html и дайте възможност на талантливите млади харманлийци да сбъднат мечтите си. Така, както Coca-Cola им даде шанс, тъй като ги оцени, че са много добри и ги покани да участват в нейния проект. Направете това и вие!


Има една много тънка, но сериозна подробност при гласуването. В страницата можете да гласувате на 5 различни места за Тъч даун. Още в началото, като натиснете линка „Запознай се с изпълнителя” – там където е посочено, че нашите момчета са „водач”. След като отворите „виж повече”, натискате „харесва ми” за всяка една от представените им песни. Въобще на всякъде, където под Touch Down Records пише „харесва ми” кликвайте с мишката. Ако гласувате правилно – всеки един от вас им носи по 5 гласа.


Кавъра на Higher, направен от харманлийската четворка е наистина страхотен. На това мнение са и много специалисти в музикалния бранш. Редакторката на сп. „Браво” пък е заявила, че в техния форум най-харесваното парче е на харманлийци.


В момента Лора Караджова много усилено диша във врата на нашата четворка, но те все пак са водачите. Дали ще задържат позицията си зависи от феновете им от цялата страна и чужбина.
За по-любопитните и имащи време да ровят из Интернет момчетата от Touch Down Records споделиха, че могат да влязат в страницата направена специално за турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, където да участват в игра, която ще им даде шанс на 21 септември, когато ще е концертът в София да се срещнат очи в очи с любимия си изпълнител.

Валентина Димитрова, за Haskovo.NET

Валентина Димитрова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини