От х:

Днес в x:

Гимназията по туризъм посрещна 94 осмокласници

    94 осмокласници от 4 паралелки посрещна Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково. Новите ученици ще се обучават в специалностите „Кетъринг“, „Бизнес администрация“, „Съдебна администрация“, „Рекламна графика“, „Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия“.

    Новата учебна година бе тържествено открита от директора на училището Пенка Георгиева. Тя пожела на ученици, учители и родители успешна и ползотворна година, изпълнена с нови постижения на възпитаниците на гимназията. Да бъдат упорити и да преследват мечтите си.

    Тържеството продължи с изпълнение на ученици от училищния клуб „Фолклорни ритми“. Традиционно всички пристъпиха прага на училището под звуците на химна на гимназията, а всеки осмокласник получи ръчно изработена и индивидуално опакована празнична бисквита.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      11
      111Ф
      11 -1
      22:07, 15 сеп 2022
      Тези данни който се подават от началните и средно образователните училища само в един областен град за броя на учениците говори само едно,че след един век България и българина ще е в червената книга заедно с динозаврите като изчезнал вид или в най добрия случи като изчезващ вид.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини