От х:

Днес в x:

Товарен Мерцедес се запали в движение и изгоря

Сигнал за пожар в товарен автомобил е подаден снощи в 22:57 часа в Районното управление в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Турски водач на Мерцедес с ремарке е съобщил, че колата се е самозапалила в движение и започнала да пуши. Мъжът е спрял край третокласен път край Симеоновград заради аварията. На място са били изпратени два противопожарни автомобила и автопатрул.

Автомобилът е изгорял напълно, заради аварията. Пострадали хора няма. Днес ще се извърши оглед за изясняване причините на самозапалването.

Още един пожар е възникнал вчера. Сухи треви и храсти са изгорели в землището на село Славеево. Сигналът е подаден в 13 часа в Районното управление в Ивайловград. От пламъците са изгорели 120 декара храсти и треви.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Р-
    р-к Кютеков
    3 -1
    15:15, 10 апр 2020
    1973-75г служих в Ивайловград. Под 55330-д10. Старшина на ротата беше един изрод. Казваше се Вълканов. Жив да го дереш, малко му е. Имаше и нормални хора-старшина Терзийски и м-р Грозданов.
    • Р-
      р-к Жеков
      3 0
      19:51, 10 апр 2020
      Браче, защо го спомена тоя фатмак Вълканов. Отприщи голяма енергия в мен, 3 дни няма да мога да спа. Жаждата за мъст е огромна. Сега да ми падне, ще го пека жив на скарата. Толкова беше долен, мръсник и гадняр. Още съжалявам, че не му изпразних един пълнител.
Последни новини