От х:

Днес в x:

Жена запали вестници в апартамента, пожарна и полиция на крак

Изображение 1 от 3

    Задимяване в 39-ти блок на хасковския квартал Орфей вдигна по тревога два екипа пожарникари, полицаи и медици. Инцидентът стана малко след 16 часа днес.

    Сигналът за пожара е подаден от съседи, които видели пушеците, коментираха насъбралите се пред блока комшии. Задимяването идвало от апартамент на третия етаж във вход „В“, където живеела млада жена. По думите на съседите тя имала психични проблеми и днес запалила вестници в печка без комин, което довело до пушеците в блока. По-рано през деня пък младата жена палила вестници в кофа в гаража си пред блока, при това край колата си.

    Оказа се, че е излишна намесата на хасковските огнеборци, които са на крак от сутринта при пожара на къщата в центъра на областния град.

    Живеещи в блока хора обаче коментираха, че на жената трябва да й се окаже медицинска помощ, тъй като следващия път може да стане по-сериозен инцидент.

    Днес следобед пламна и комбайн край симеоновградското село Дряново, при което се запалил и житния блок. На място е изпратен екип огнеборци за потушаване на пожара, който е на около 500 метра от селото.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ко
      Комин
      11 0
      19:01, 1 юни 2018
      "коминтираха насъбралите се пред блока комшии. " .. Грешка 1.
      • Гр
        Грешка 2
        0 0
        11:04, 2 юни 2018
        Днес следобед пламна и комбайн край симеоновградското село Дряново, при който се запалил...
      • Jo
        John
        0 0
        13:34, 2 юни 2018
        край комина се коминтира!
    • 2
      Ив
      Иван
      18 -1
      19:04, 1 юни 2018
      Имала психични проблеми и кола.Браво на нея.По пътищата ни е пилно със шофьори психари.Загубена държава.Грешка!Територия.
    Последни новини