От х:

Днес в x:

Съсед мъкне бъчвата на Винаря на годината в Харманли

    Съсед прибра бъчвата на избрания за Винар на годината в Харманли. 19-то издание на Празника на младото вино, на който професионално жури и представител на гражданството, определят победителя, спечели Станимир Иванов. Той обаче не присъства на награждаването, но пък беше изпратил достоен представител-здравеняк комшия, който да отнесе трофея.

    След дегустацията на домашно произведените винца, журито категорично отреди второто място на Данаил Ангелов, а третата награда получи Павлина Христова. На първа дегустация от всички 26-вина бяха отделени 10, от тях  6 останаха в надпреварата, а накрая журиращите определиха първите три най-добри. По време на опитването комисията сериозно внимаваше за участие с купешки вина.

    Организатор на празника е клуб „Възрожденец” с помощта на популярната местна винара „Зайчев и син”. Лошото време спря обичайния наплив от народ, който през други години се извървяваше на празника в  Ловния парк. Но пък престрашилите се се радваха на пивките вина, тънките мезета и хубавата музика.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини