От х:

Днес в x:

Емил Велев хвърли оставка след поредната гавра - 1:5 от Славия

Славия ни изяде с парцалите. Началото: 34-та минута Радослав Василев №99 открива голеадата

Славия отпори Хасково с унизителното 5:1 насред Ямача в отложен мач от предпоследния кръг на А група игран днес от 15.30 часа. Унизителното в случая е не само разгромната загуба, а и това че Славия са също толкова жалък отбор и се намират точно над чертата за изпадащите от елита, където в момента са Марек и Хасково. Теоретично хасковлии имат шанс за спасение с още 10 мача от плейофната фаза. Спасението обаче е в стил "А дали ама надали", след като пряк конкурент за спасение може да ни смачка с 5:1 на собствения ни стадион.

Феновете изтърпели резила на Ямача не се интересуваха от подобни сметки. Тя ги вълнуваше само въпроса Кой по дяволите ще си подаде оставката?! Защото все трябва да има някой. На местните привърженици им дойде много- рекордното за А група 0:8 срещу Левски, 1:5 вкъщи срещу Славия, като между това и 0:1 от Черно Море. Като се има предвид, че Левски ще играе с Хасково във втората шестица на първенството, май ни чакат още хандбални резултати. Болката ще отмине, но резила ще е голям и ще остане за статистиката. „Миналата година се подигравахме на карпузите/ Любимец б.а/ че се пускаха на който ги поиска и ги млатеха като брашнен чувал. Ние станахме по-големи п*оститутки и от тях", коментираха побеснели фенове от агитката. Които не се смириха от незабавното подаване на оставката от старши треньора Емил Велев след мача. Ултрасите само дето не искаха целия тим да бъде разформирован, като болезнено споменаваха отново и отново Любимец.

С представянето си миналия сезон Любимец си спечели славата на най-големия резил в А групите на България за всички времена, след като изпадна с голова разлика 23:103 и на цели 26/двадесет и шест/ точки от последния спасил се. Обаче Любимец спечели цели 18/осемнадесет/ точки, които изглеждат като непостижим блян за хасковлии. Към момента те имат 7 /седем/ и при условие че ще играят още по два мача с отбори които ги бият с по 8:0 и 5:1 едва ли ще подобрят точковия си актив, а изчисляването на головата им разлика може да разстрои дори компютър. Затова едно от предложенията днес на Ямача бе да се откажем от участие до края на първенството-ще падаме само с по 0:3, не с 0:8 например. Нямаше кой от ръководството да обсъди предложението. Така и не се знае кой е президента на отбора, а знайният изпълнителен директор Тихомир Петков мина от „заето“ в режим на напълно изключен телефон.

За тези които ги гони мазохизма, няколко думи за мача. Славия ни изтърва в първите няколко минути, но в крайна сметка вкара за 1:0 в 34-тата минута след характерното за Хасково пропукване след статично положение-в случая корнер. В началото на втората част неочаквано изравнихме чрез Димитър Алексиев разпечатал отблизо вратата на гостите след разбъркване. Хасково рискува да играе с повече нападатели вместо защитници, но Славия ни накара именно да се защитаваме, което по принци не умеем. Затова последваха гол след гол. Радослав Василев вкара второто си попадени за Славия в 53-та минута, две минути по-късно Петър Атанасов направи 1:3, а пироните в ковчега забиха слависти с тен и екзотични имена- Мбарга и Манзоро съответно в 79 и 88-ма минута. След което дори и най-благосклонните хасковски фенове изказаха присъда, пред която дори обвиненията за продадени мачове звучат по-добре-“Толкова си могат“.

Г.Христов

Белите ни размятаха по терена
Славистите изглеждаха като Марадона в бяло
А вратаря ни Банков като комсомолец пред разстрел
Едва стотина души изтраяха Хасково до края на първенството. От следващия мач със сигуронст ще са по-малко
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини