От х:

Днес в x:

23 °C

Шофьорка разнебити хондата си на Георги Кирков

Хондата финишира върху тротоара след пируети по пътното платно

Заиграна шофьорка изтърва управлението на спортната си хонда и след завъртана на пътното платно се разби в бордюри и стълб на улица "Георги Кирков" днес между 17 и 18 часа. Чарковете на потрошеното возило се бяха разпилели на голям участък от блокчетата за социално слаби в посока кръстовището с "Дунав". Според жители, в инцидента не е замесена друга кола. Уж хондата спукала гума, след която се завъртяла и се блъснала неколкократно. Фасонът на колата отпред наистина бе доста пострадал, но пък не говореше за челен удар. Двигателят не бе смачкан, а бронята се бе откачила навън.

Колата се управлявала от жена на средна възраст, която се разминала само с уплах. За всеки случай май я откарали в болницата. От полицията не съобщиха за алкохол, инцидентът вероятно е в резултат на несъобразена скорост, ако не се брои версията с гумата. В хондата е нямало други хора, за щастие нямало такива и по тротоарите, защото въртящото се возило позабърсало и двата.

Според претенции на местните тяхната улица е една от най- „подценяваните“ в публичното пространство откъм опасността за пътни инциденти. В горната си част „Кирков“ била любима арена на джигити и „ненормалници“, които настъпвали по сравнително правия дълъг участък от отбивката за Аско Деница, до кръстовището с "Дунав". Няма легнали полицаи, но затова пък има доста подпийнали от близката много оборотна кръчма. При тръгването си любимото им упражнение било свиренето на гуми и изнасянето с мръсна газ. Имало безброй очукани коли, но Господ ги пазел от тежки инциденти, като тези по съседните пресечки на "Дунав". Било въпрос на време обаче стомната да се счупи, мърмореха заклетите песимисти, докато цъкаха неодобрително по адрес на „хайваните“ с мощни коли.

Г.Христов

Колата блокира част от улицата за дълго време
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ss
  ss-23
  13 0
  09:59, 18 мар 2015
  Повечето джигити с мотори са тези с пистарките.Не ги харесвам тях,аз също съм моторист но не правя изпълнения.Уважавам всеки на пътя макар че много пъти са ме предизвиквали.
 • 2
  Аз
  Аз
  2 -7
  00:20, 19 мар 2015
  А серка серкате ли...... Еййй ядетеги тия ***** ка... Виж коментара

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
27 фев 2021
Последни новини