От х:

Днес в x:

Шофьорка разнебити хондата си на Георги Кирков

Хондата финишира върху тротоара след пируети по пътното платно

Заиграна шофьорка изтърва управлението на спортната си хонда и след завъртана на пътното платно се разби в бордюри и стълб на улица "Георги Кирков" днес между 17 и 18 часа. Чарковете на потрошеното возило се бяха разпилели на голям участък от блокчетата за социално слаби в посока кръстовището с "Дунав". Според жители, в инцидента не е замесена друга кола. Уж хондата спукала гума, след която се завъртяла и се блъснала неколкократно. Фасонът на колата отпред наистина бе доста пострадал, но пък не говореше за челен удар. Двигателят не бе смачкан, а бронята се бе откачила навън.

Колата се управлявала от жена на средна възраст, която се разминала само с уплах. За всеки случай май я откарали в болницата. От полицията не съобщиха за алкохол, инцидентът вероятно е в резултат на несъобразена скорост, ако не се брои версията с гумата. В хондата е нямало други хора, за щастие нямало такива и по тротоарите, защото въртящото се возило позабърсало и двата.

Според претенции на местните тяхната улица е една от най- „подценяваните“ в публичното пространство откъм опасността за пътни инциденти. В горната си част „Кирков“ била любима арена на джигити и „ненормалници“, които настъпвали по сравнително правия дълъг участък от отбивката за Аско Деница, до кръстовището с "Дунав". Няма легнали полицаи, но затова пък има доста подпийнали от близката много оборотна кръчма. При тръгването си любимото им упражнение било свиренето на гуми и изнасянето с мръсна газ. Имало безброй очукани коли, но Господ ги пазел от тежки инциденти, като тези по съседните пресечки на "Дунав". Било въпрос на време обаче стомната да се счупи, мърмореха заклетите песимисти, докато цъкаха неодобрително по адрес на „хайваните“ с мощни коли.

Г.Христов

Колата блокира част от улицата за дълго време
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ss
    ss-23
    13 0
    09:59, 18 мар 2015
    Повечето джигити с мотори са тези с пистарките.Не ги харесвам тях,аз също съм моторист но не правя изпълнения.Уважавам всеки на пътя макар че много пъти са ме предизвиквали.
  • 2
    Аз
    Аз
    2 -7
    00:20, 19 мар 2015
    А серка серкате ли...... Еййй ядетеги тия ***** ка... Виж коментара
Последни новини