От х:

Днес в x:

Цистерна намачка кърджалийски Пасат

Цистерна намачка Фолксваген Пасат с кърджалийска регистрация на бул. „Васил Левски“ тази сутрин малко след 9 часа. Инцидентът е станал на метри от светофара до „Пени маркет“ в посока към ВиК.

Няма пострадали при катастрофата, казаха приссътващите на мястото,Пасатът е със счупено стъкло на шофьорската врата и намачкана лява страна. Двамата мъже, които чакаха екип на КАТ на местопроизшествието, категорично отказаха да обяснят каквото и да е, дори твърдяха, че нямат нищо общо с инцидента. Били „от Симеоновград, сеирджии“. Въпреки че по-възрастният се качи в товарния камион да вземе нещо от кабината.

При първоначален оглед на инцидента изглежда, че Пасатът е бил на тротоара, тръгнал е да излиза на платното и е засякъл цистерната. Присъстващият на местопроизшествието служител на Пътна полиция също отказа всякакъв коментар, дори пожела да не бъде сниман.

Бил готов на цяла фотосесия, но срещу заплащане. Офертата му бе отхвърлена категорично.

Тодор Кръшков  

По-късно от МВР официално съобщиха, че причина за катастрофата е цистерната, която е преминала от лявата в дясната лента и е затворила пътя на Пасата. Зад волана на товарния автомобил е бил 51-годишен димитровградчанин, а Пасатът е бил шофиран от 49-годишен от Крумовград. При инцидента той е получил "натъртване на шийно сплетение", прегледан е в МБАЛ Хасково, без опасност за живота. Инцидентът е станал в 9.30 часа. 

Двамата мъже, които чакаха на мястото на инцидента, заявиха, че са "сеирджии от Симеоновград"

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини