От х:

Днес в x:

Бъдещите мис – певици, мистър – гурбетчии

Минитата имаха различна визия за бъдещето си

Смайващо единомислие демонстрираха бъдещите миски във вторият пореден конкурс за мини мис и мистър организиран от Интерсаунд в Хасково. Малките кокетки вкупом обявиха, че хобито им е да пеят и ще станат певици, освен ако не са манекенки. Отделно от това, всички демонстрираха ефектни чупки в танците. Някои все пак се престрашиха да се видят като бъдещи спортистки, но не къде да е, а в аристократичния свят на тениса. Други си нарисуваха бленуваната женска алтернатива на русалки и „принцеси”. Обективното извинение за тях бе, че са от детската градина и със сигурност все още са „принцесите на тати”. Поотрасналите каки на по 12-13 години обаче бяха копие на майчините мечти – фешън прически и стойки, досущ като за „кралицата на бала”. За разлика от значително по-малобройните „мистър” миските не проявиха грам притеснение от многолюдната публика населила манекенския подиум в Градската градина.

Освен че бяха по-малобройни, джентълмените бяха и значително по-разнообразни в желанията си. Един искаше да пее, друг да раздава удари от каратето, а трети си поиска най-хубавото, като си заплю бъдеще на пластичен хирург. Хем жени, хем такива които лично ще разкрасява. Сладур от "Климент Охридски" пък се зарече да стане архитект, но не къде да е, а в Германия. Вероятно не мисли че подобна професия вирее в България.

Като стана дума за училища, явно „Иван Рилски” смята, че има най-много красавци на глава от населението - половината от участниците бяха от там. При малките, за най-красиви се считат децата от ОДЗ-та „Весели Очички” и „Слънце”. Критериите за селектиране на участниците във форума останаха неясни, като по метода на изключването се откроиха най-вече желанията на майките им. Според журито, нужни са и талантите в някоя сфера, грация и комуникативност. Доколко претенциите отговарят на реалното състояние на нещата преценяваше 8-членка на изтъкнати бизнесмени и бизнесдами под ръководството на мениджъра от "Интерсаунд" Адриана Добрева. Пред погледите им дефилираха 27 деца при пълно полово неравноправие - 22 момичета и 5 момчета. За щастие на традиционалистите, мъжете още не са тръгнали /масово/ да се смятат за красиви и оставиха тази привилегия на дамите. За победителите имаше лента с надпис мини мис и мини мистър, за всички останали - огромна торта.

Парадът на родителската суета се организира за втори пореден път в Хасково. Участниците бяха в 5 възрастови групи-от 3 до 13 години. Победителите отиват на национален кръг, а победителите от там на световен, в турския курорт Анталия.

Г.Христов

Миските демонстрираха далеч по обиграно сценично поведение
Красавиците бяха в 5 възрастови групи, от 3 до 13 години
Каките водеха за ръчичка малките
...които не проявиха и грам притеснение от тълпата

Най-малките участници бяха от детските градини
Най-големите демонстрираха финес
...и мъжко присъствие
8-членно жури оценяваше най-добрите
Адриана от "Интерсаунд" бе мениджъра на събитието
Ансамбъл "Хасково" откри събитието с феерия от танци и цветове
Със заветните ленти на шампионките
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини