От х:

Днес в x:

Мерцедес удари ученик от Спортното

Мерцедесът. Отстрани-синът на Юсеин Кармазъ

Лек автомобил Мерцедес нацели странично автомобила на ученик от хасковското спортно училище, който бързал за тренировка. Ударът който вкара в болница водачът на мерцедеса стана на булевард Васил Левски, около бензиностанция „Микраж“.

Инцидентът се случил в 10 тази сутрин. 60 годишният Юсеин Кармазъ се изкачвал по „Левски“ когато внезапно решил да прави обратен завой на бензиностанцията. Червеният му мерцедес направил пълен оборот и уверено се насочил към другото платно, за надолу. В същото време обаче, по булеварда се спускала Тойотата на Станимир Ташев. 18 годишният димитровградчанин отивал към Спортното. Мерцедесът се врязал отстрани на Селика-та под формата на буквата Г. Само яката японска кола отървала Станимир. Вратата му поела основната сила на удара. Въпреки че бе агресорът в случая, мерцедесът пострада много по тежко/виж снимките/.

„Карах със 60-70 км. Тоя тръгна да завива,без да гледа“ обясняваше Станимир. Пътувал със свой приятел, който получил удар в главата. Явно не сериозен защото сам се изнесъл от местопроизшествието без обяснение. Станимир се вълнуваше повече за колата си. Била лично негова, не на баща му и това било кофтито в случая.

Водачът на Мерцедеса бил с обелена глава и болки във врата, обясниха лекарите от хасковското спешно. Оплаквал се и от болежки в таза. След първоначалният преглед бил изпратен на рентгенови снимки. Освен леко мозъчно сътресение има съмнение и за фрактури.

И двамата водачи са дали отрицателни проби за алкохол.

Г.Христов

Селиката бе ударена отстрани
Станимир обяснява как е станал инцидента
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини