От х:

Днес в x:

Хасковлийка е № 1 във вечерния грим и бодиарта

Гримът на Жанета Милева, който й донесе голямата награда на фестивала

Хасковската гримьорка Жанета Милева спечели Гранд при за вечерен грим и бодиарт на фестивала „Форкета” в София. Тя заложи на опушения грим за очите и белите цветове с много брокат върху голото тяло и заслужи най-голямата награда на конкурса, организиран от топ коафьора Ивайло Душкин. В атрактивната надпревара изкуство показаха десетки гримьори и фризьори от страната. Жанета Милева бе единствената участничка от Хасково. Нейната избраничка за рисунката върху голо тяло Дима Илиева също стана фаворитка в конкурса. Красивата брюнетка безапелационно спечели наградата на публиката за най-красив и атрактивен модел.

 Това не е първият голям приз, който Жанета Милева получава. Тя взе първо първо място за вечерен грим при връчването на Четвъртите годишни награди на списание Coiffure Beauty. Талантливата гримьорка спечели първо място и на Италианския фестивал на красотата в Пловдив през март. Негови организатори са Сдружението на фризьорите в България и Christian of Roma Group. През септември миналата година на конкурса на същия фестивал тя се класира на трето място.

Жанета Милева е родена в Бургас, но от четири години е щастливо омъжена в Хасково. Завършила е художествено училище в морския град.

Христина Котларска

Моделът за бодиарт

Професионалната гримьорка Жанета Милева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини