От х:

Днес в x:

Хасково удари световното в земята: Футбол до среднощ на Кенана

В Хасково мачовете няма да са на зелен терен а на изкуствена настилка

Мачове до полунощ ще се въртят на покритите кортове на Кенана в турнира Аматьори срещат професионалисти, става ясно от програмата на организаторите от „Ариана“. На ден ще се играят по 50-тина мача, последните почват от 10 и половина овечерта. Футболния празник в Хасково, удря в земята паралелно провеждащото се в ЮАР световно първенство. Там имаше по три двубоя на ден, на всичкото отгоре сега Мондиала е в 4- дневна почивка.

Турнирът в областния град е между аматьори. Победителят ще участва на националните финали. Победителят там ще срещне шампиона на българия сред професионалистите- Литекс.

Хасково е последния от регионалните турнири. Мачовете са от днес до неделя. Записани са 53 отбора. 43 отиват по жребий в груповата фаза, 10 ще играят квалификации. Последната започва днес от 22.20 часа. След края, 5-те победителя се класират за групите. Утре и вдругиден ще се играе нон-стоп и на двата терена в залата на Кортовете. 48-те отбора са разделени на 16 групи по 3 тима. Играе се всеки срещу всеки, победителят се класира на 1/8 финалите. Директните елиминации са в неделя. Финалът започва от 15.40 часа.

Телевизори на които ще се предават двубоите от Световното, скара бира и изпълненията на Гацо Бацов/Краси Радков/ ще бъдат събитията които ще "подслаждат" футболното събитие.

Г.Христов

Краси Радков и бира = футбол
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини