От х:

Днес в x:

Вакантно място за учител по български език и литература, руски език и музика

Едно вакантно място за учител по български език и литература, руски език и музика е обявено в Бюрото по труда в Хасково.

В списъка със свободни позиции е и място за медицинска сестра.

Ерготерапевт, психолог, рехабилитатор, кинезитерапевт, физиотерапевт, помощник-фармацевт и фармацевт са също позиции, за които се търсят кандидати с висше образование, и опит по специалността.

Едно място е обявено за асистент в  офис, като кандидатът може да е със средно образование.

По проект "Младежка заетост +" са обявени четири позиции. Основната цел на проекта е да се повиши онкурентоспособността на младежите на възраст от 16 до 29 години, като им се даде възможност да натрупат опит включително чрез осигуряване на възможност за стажуване, обучение по време на работа.

По проекта се търсят технически секретар, техник в областта на строителството, брокер на недвижими имоти и  служител в  кухня. Всички кандидати могат да са след завършено средно образование.

Останалите свободни работни места, обявени от работодателите, могат да бъдат проучени на място в БТ- Хасково в рамките на работната седмица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ей
    Ей
    10 -1
    14:24, 4 мар 2024
    Вече е заето
  • 2
    Ба
    Бай Асан от Република
    8 0
    16:20, 4 мар 2024
    А по цигански има ли ?
  • 3
    За
    Запознат
    21 0
    17:29, 4 мар 2024
    Местата за учителите са предварително заети, просто формално обявяват конкурс, защото са длъжни. Нямаш ли връзки и пари, нещата няма да се получат .... това е обществена тайна....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини