От х:

Днес в x:

Откриха стоки менте в автобус, мъж изхвърли дрога при полицейска проверка

Стоки менте са открити в автобус на автомагистрала „Марица“ край Свиленград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Вчера в 14:30 часа, на км.106 на аутобана, полицаите са проверили фирмения автобус, шофиран от турски водач. В багажното отделение са намерени 120 текстилни артикула с надпис и лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоките са предадени с протокол на разследващите.

През изминалото денонощие са арестувани двама души с наркотици.

29-годишен е задържан в Свиленград. Вчера криминалисти са проверили жилище на улица „Любен Каравелов“, обитавано от младия мъж. Открити са две сгъвки от фолио със суха кафява листна маса с тегло 5 грама – чай за пушене.

В управлението в Димитровград също е отведен мъж, държащ дрога в себе си. Снощи в 22 часа на улица „Емилиян Станев“ полицаи са извършили полицейска проверка на 41-годишен от града, който като ги забелязал изхвърлил станиолово топче в тревна площ. Изяснено е, че е 3 грама марихуана. Последвала е проверка в дома му на улица „Захари Зограф“, където са открити още две електронни везни и стъклена лула за пушене. В пощенската му кутия е намерено и топче с 3 грама кафяво прахообразно вещество. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини