От х:

Днес в x:

Станислав Дечев: Гласувах за Хасково-да живеем всички в модерен, спокоен и чист град

Изображение 1 от 3

    Точно в 10 часа и 7 минути кандидатът за втори мандат за кмет на Хасково Станислав Дечев упражни своя вот в изборите за месно самоуправление.

    „Гласувах, за да има Хасково отново детски лагер на Петрово бърдо, за да има обновен парк Кенана, както го помним от детството, за да има нови инвестиции, автописта и летище Узунджово. За да живеем всички в модерен, спокоен и чист град. Досега доказахме, че Хасково може да има стадион, да имаме закрит плувен басейн и те да са пълни с деца. “, посочи Дечев. 

    Станислав Дечев гласува в секция № 34. В нея общият брой на гласоподавателите е 445. Дечев пусна бюлетина и записа името си в изборните книжа под номер 43-ти.

    За ситуацията от последните дни и отмяната от ЦИК на машинния вот, той посочи, че подкрепя различните възможности за упражняване на глас, но в случая разбира  решението на ЦИК.

    „Аз съм човек на закона. Смятам, че когато има несъответствие в каквато и да е процедура и това дава основание  тя да бъде компрометирана, е по-добре рискът да се изчисти. Ако рискът е бил касиране на изборите, заради това че процедурата не е спазена, аз подкрепям становището на ЦИК.“, обясни Станислав Дечев.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Да
      Даная
      28 -3
      11:59, 29 окт 2023
      Наркодилърите продават наркотични вещества на нашите деца във входовете на жилищните сгради от 2020г. Кметът и ръководителите на полицейските управления, като щрауси са си заровили главите и не виждат проблема.
      • Ня
        Някой
        1 -12
        13:59, 29 окт 2023
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • При подаване на сигнал на 112 идва екип РУ Хасково не изпращат екип от Бургас или София. Началникът на криминална полиция не свърши абсолютно нищо, а в настоящия момент е повишен в н-к на РУ Димитровград
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини