От х:

Днес в x:

190 състезатели по спортно ориентиране на старта край яз. Сивата вода за "Приз Хасково"

    Близо 190 състезатели по спортно ориентиране от клубове в цялата страна гостуват днес в Хасково. Те са участници в надпреварата, организирана от местния Куб "Компас 1994"

    Проведоха се  два старта от състезанието за "Приз Хасково" под патронажа на Община Хасково.

    Участниците бяха разпределени в 25 възрастови групи на старта тази сутрин, чието трасе е  средна дистанция. Маршрутът за състезателите от „елита“ е на разстояние 4,2 км, а за най-малките от възрастова група до 10 години, е един километър. Сред тях има и 4-годишни състезатели, които минават терена с придружител.

    Първият състезател, който финишира бе Даяна Анастасова от сливенския клуб „Туида“. Тя участва в надпреварата във възрастовата група жени- 12 години.

    Първи в категорията „Маже Елит“ е Владимир Колев от Клуб „Вариант 5“-Търговище, втори е Живко Дучев от „Сърнена гора“-Стара Загора, а трети завърши Николай Георгиев от „Маратонец“- Пазарджик. Елитът при жените като крайно класиране е Стоянка Ангелова от Клуб от „Сърнена гора“-Стара Загора, на второ и трето място са състезателките от „Туида“-Сливен Кристина Василева и Теодора Такева.

    Отборната надпревара и „Приз Хасково 2023“ спечелиха състезателите от Клуб „Вариант 5“-Търговище. Като домакин  тимът на Куб "Компас 1994" участва в надпреварата , но е извън отборното класиране.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Лу
      Лудият Макс
      0 0
      18:35, 22 окт 2023
      На общата снимка половината от възрастните са със бирени коремчета !
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини