От х:

Днес в x:

Хасковлия: Две коли ми изгоряха при пожари за три седмици

    „Две коли ми изгоряха при пожари в рамите на 3 седмици“, каза за Haskovo.net собственикът им. Автомобилите били паркирани пред къщата му на улица „Васил Априлов“ в хасковския квартал „Болярово“.

    Първият пожар станал преди 3 седмици, когато вечерта изгоряла хибридната му кола „Тойота“. За тогава предположението било, че огънят е тръгнал от възпламеняване на батерията на колата. Случаят не стана обществено достояние. От полицията в Хасково съобщиха, че не става дума за криминално деяние. Имало свидетели, които видели възпламеняването на колата.

    Малко преди 1 часа снощи обаче изгорял и лекият му автомобил Фиат, който също бил паркиран пред къщата му. В тревата личаха следите и от първия пожар.

    Собственик на колите е Димо Димов - бивш военен, пенсионер, който заяви, че в момента се занимава с ремонт и продажба на мотоциклети. Съседи обаче издадоха, че е служител в държавно ведомство. В телефонен разговор Димо индиректно каза, че пожарите са умишлени, но не знае каква е причината. Към мястото, на което са били паркирани колите, на къщата има монтирана камера за видеонаблюдение. Ситуацията от снощи се виждала на записите, които били иззети от полицаи. Собственикът отказа да разкаже какво точно има на тях.

    Надяваме се униформените да си свършат работата и случаят да бъде изяснен, каза дъщерята на собственика, която беше в жилището, а по-късно оглеждаше щетите от снощния пожар.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини