От х:

Днес в x:

Търсят майстор в театъра за построяване на декори и монтажници на фотоволтаици

Свободно работно място за майстор в хасковския театър „Иван Димов“ е обявено в Бюрото по труда. Става дума за построяване на декори и организиране работата на социалните работници. Заетостта е на 8-часов работен ден, а трудовият договор ще е безсрочен. Не е посочено възнаграждение, шофьорски умения и работа с компютър.

Обявени са и две свободни работни места за двама души за монтаж на метални конструкции на фотоволтаични системи и монтаж на панели. Работата е за 8 часа на ден, а посоченото трудово възнаграждение е 2200 лева.

Бизнесът търси още продавач-консултанти, сервитьор, бармани, готвачи, хигиенисти, шофьори за превози в страната и чужбина, шлосери, заварчици, шивачи, кроячи.

Месец преди старта на новата учебна година са обявени свободни места за учители в училища и детски градини в Хасково и областта. Месата има за педагози по руски език в гимназиален етап, двама по физическо възпитание и спорт, химия и опазване на околната среда, български език и литература, 1/2 домакин и 1/2 помощник – възпитател, група ЦДО начален етап, в гимназиален етап по професионална подготовка - хранително-вкусова промишленост, математика и информационни технологии, учител по общообразователен учебен предмет в гимназиален етап (учител по руски език), учител по практическо обучение-инструктор за обучение на водачи на МПС категория "В", по английски език, по немски език.

Обявени са още места за училищен психолог, работник по поддръжка, главен счетоводител.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини