От х:

Днес в x:

Приключва ремонтът на част от „Раковски“, в понеделник затварят нов участък

    Приключва първият етап от ремонта на настилката на булевард „Раковски“ в Хасково, съобщиха от общинската администрация. Днес асфалтополагащите машини нанасят последния слой от новата пътна настилка.

    Ремонтът на „Раковски“ започна в понеделник от източното платно на булеварда, в отсечката между булевард „Съединение“ и улица „Дунав“. Тази вечер движението в този участък ще бъде пуснато, а в понеделник (21 август), в 7:30 часа, започва работата по източно платно в отсечката от улица „Дунав“ до улица „Ком“. Създадена е временна организация за движение. Дейностите ще продължават, както и досега, всеки ден до 16:30 часа. След този час движението по платното ще бъде възстановявано. На място има сигнализация, патрулират и указват съдействие екипи на сектор КОРЗ и служители на „Пътна полиция“.

    Ремонтът на настилката на булевард „Раковски“ се извършва на пет етапа. След приключване на работата по източното платно на пътната артерия до кръговото кръстовище с улица „Ком“, ремонтните работи ще продължат по западно платно. Последният етап е ремонт на настилката от кръговото кръстовище на булевард „Раковски“ с улица „Ком“ до края на булеварда, бензиностанция OMV.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини