От х:

Днес в x:

Започва подготовка за преасфалтиране на улица „Св. Св. Кирил и Методий“

Изображение 1 от 5

    Започва ремонт на асфалтовата настилка на улица „Св. Св. Кирил и Методий“ в квартал „Куба“, северно от улица „Дунав“ до обръщалото, съобщиха от община Хасково.

    Този участък е със сменен уличен водопровод. Износващият пласт там е силно увреден и се нуждае от ремонт, затова този участък е заложен в програмата на Община Хасково за ремонт и асфалтиране през 2023 г.

    От днес започва извършване ремонт на асфалтовата настилка на улица „Св. Св. Кирил и Методий“, в участъка на север от улица „Дунав“ до обръщалото. Ремонтните работи ще се извършват при въведена временна организация и безопасност на движението, отговаряща на изготвен от изпълнителя проект за временна организация за безопасност на движението при извършване на ремонтни работи. Цената ремонтните работи по договора е 399 156,40 лева без ДДС.

    Другият участък на улица „Св. Св. Кирил и Методий“, от улица „Средна гора“ до улица „Дунав“ е цялостно асфалтиран през 2017 г. и към настоящия момент асфалтовата настилка в този участък е в добро състояние.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини