От х:

Днес в x:

Хайка за дрога в региона, осем спипани

През почивните дни на територията на Хасково, Харманли и Димитровград са се провели специализирани полицейски операции по линия на наркотиците, информираха от областната дирекция на МВР. В Хасково е извършена проверка на лек автомобил "Форд "скорт", шофиран от 20-годишно момче, от когото полицаите изземват 3-грамово пакетче с марихуана.

Харманлийските им колеги извършват проверка на главен път Е-80 на таксиметров автомобил, управляван от 33-годишен харманлиец със спътници на 38 г. и 40 г. от града. От двамата са иззети 20 грама от прахообразното вещество амфетамин. Същото вещество, съхранено в две пакетчета с тегло 1 грам, е открито при проверка на непълнолетна харманлийка на улица Ал.Стамболийски. На 14-годишното момиче е предоставена полицейска закрила.

По време на операцията в Димитровград са проверени двама 18-годишни димитровградчани и е извършена проверка в апартамент на 24-годишен техен съгражданин. В единия от двамата тинейджъри органите на реда откриват 8 полиетиленови пликчета с тегло 7 грама с марихуана, а във втория 8 пликчета с грамаж 8 грама от наркотика амфетамин. В дома на улица “Ем. Станев” димитровградските криминалисти изземват 0,9 грама от прахообразното вещество амфетамин и електронна везна. Всички, в които са открити наркотици, са задържани с полицейска мярка, а видът на веществата е потвърден с полеви наркотест.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини