От х:

Днес в x:

10 °C

Семейство потроши бус след кавга, пияният шофьор бяга и катастрофира

Двама души са задържани след екшън в хасковското село Стойково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 18-ти в 23:55 часа, в центъра на селото е станало спречкване и катастрофа с материални щети. Изпратената на място група е установила, че между 45-годишен жител на село Брягово и семейство от село Динево е настъпила пиянска разпра по-рано през деня. Поради тази причина, тримата диневци – син на 30 г., майка му на 52 г. и 49-годишният му баща, са причакали опонента си да излезе от кръчмата на селото и с дървени тояги му счупили предното панорамно стъкло и задното дясно стъкло на микробус Мерцедес.

Водачът потеглил и поради движение с несъобразена скорост и употреба на 1,38 промила алкохол се е ударил в паркиран Шевролет и е реализирал произшествие с материални щети.

Заедно с пияния водач е задържан и 30-годишният младеж.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Групичка, възхитена съм от материала ви за изобилието от зарзават на пазара. Поздравче! Самата аз, след 40-годишно търсене, открих че си падам малко мисирка. В тази връзка ви предлагам следния материал:
    Изобилие от гащи из хасковските магазини
    Богато разнообразие от бельо из хасковските магазини, установи репортерска проверка.
    Предлагат се различни модели, цветове и шарки от родни и чужди производители.
    Цените варират според качеството и материята.
    Смугла жена на входа на един от бутиците, пушеща сластно наргиле, ни намигна дяволито (а може да е било и неволно портепване на клепач от нерви) и довери, че тя все още не се е оборудвала с гащи, защото чака одобрението на ипотечния кредит и намаленията за Черен петък.
  • 2
    Лу
    Лудият Макс
    3 0
    12:34, 21 сеп 2020
    По принцип счупеното носи щастие ,но в този случай не. Напуканото предно стъкло и промилите в изобилие са довели до нощното меле. В случай са виновни и бряговци като основни подбудители и марисчии. Водача на злополучния бус е трябвало да повика кварталния или да звъни на 112.
Последни новини