От х:

Днес в x:

102-ма абитуриенти изпрати Царската гимназия във випуск 2020

    102-ма зрелостници от специалностите „Системно програмиране“,“Строителство и архитектура“, „Мебелно производство“, „Горско и ловно стопанство“,“Парково строителство и озеленяване“ изпрати във випуск 2020 Професионалната гимназия по дървообработване и строителство "Цар Иван Асен II" на тържествена церемония днес.

    От всички зрелостници, които напускат през тази година гимназията, 73-ма си тръгват освен с диплом за завършено средно образование и със свидетелства за професионална квалификация.

    Директорката на гимназията Маргарита Топалова приветства учениците и им пожела успехи и занапред. „Поздравявам ви, че в една необичайна обстановка успяхте да завършите и да вземете своята професионална квалификация. Този ден е специален за всеки випуск, който завършва. Изпращате 12 години изминали в труд и радост. Вратите на живота са отворени за вас- учете се от успешните и взимайте най-доброто, което ви се предлага, защото училището учи, но животът научава.„

    Да бъдат борбени, упорити и смели в мечтите си, пожела на зрелостниците заместник-кметът Мария Вълчева, която уважи церемонията по връчването на дипломите в гимназията.

    Със специални награди бяха отличени и най-успешните гимназисти: Габриела Калоянова, Теодор Фам, Петър Петров и Даниел Янев.

    Самуела Давидова, Веселин Сакалиев, Петър Тенев, Гюрджан Самедов, Алиджан Адмаджъ, Айджан Мехмед и Петьо Иванов получиха грамоти за издигане престижа на училището в професионални и спортни състезания.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ве
      Венци
      4 -10
      04:25, 26 юни 2020
      Който спазва дистанция и изпълнява новите хигиенич... Виж коментара
    • 2
      Ве
      Венци
      1 -14
      04:31, 26 юни 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Жо
        жорко
        11 -1
        05:19, 26 юни 2020
        Венци, кога за последен път беше на доктор?
    • 3
      Ли
      Лиско
      2 0
      13:13, 26 юни 2020
      Венци, ти навярно си бил долен двойкаджия и затова мразиш училището и учителите?! И стига си разсъждавал с пилешкия си мозък!

    Още новини

    Последни новини