От х:

Днес в x:

19 °C

ВиК авария затрудни движението по „Съединение“

Изображение 1 от 3

  ВиК авария възникна на булевард „Съединение“ в Хасково. Повредата се намира в участъка между кръстовището от Зеленчуковия пазар и кръстовището с булевард „Раковски“.

  За отстраняване на аварията тази сутрин на място работеше екип на водното дружество. Повредата беше в стара водопроводна тръба на около 50 години. В тази участък често стават аварии. От ВиК обясниха, че течът ще бъде спрян с монтиране на скоба.

  Заради ремонтните дейности там, движението на автомобили в района беше временно затруднено. Временно е спряно водоподаването в жк. „Дружба-1“. От водното дружество заявиха, че до около половин час повредата ще бъде отстранена.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   11
   11111
   15 -3
   10:18, 5 юни 2020
   Затова забранихме водните спортове в общината...след като можете и по улиците на града...В.и.К мисли за вас...
  • 2
   Hj
   hjkl
   22 -2
   10:37, 5 юни 2020
   Това там не е ли 59-а авария. Сменете цялата отсечка !
   • Гр
    гражданин
    19 -2
    10:42, 5 юни 2020
    не, май е 79 авария там
  • 3
   69
   69
   15 -2
   11:12, 5 юни 2020
   Никои в гр. Хасково да не плаща вода, дано фалирате безбожници 1 кубик вода - 3,50 лв.
   • 96
    96
    4 -15
    11:40, 5 юни 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Бр
    Бря
    10 -3
    14:39, 5 юни 2020
    Коментарът на 96 е от служител на ВиК. Този коментар доказва, че ръководството на ВиК е за махане. Резил.
  • 4
   Я
   Я
   13 -1
   11:41, 5 юни 2020
   Сутринта си течеше на воля, не се знае от колко часа, но бул.България беше целия във вода.
   Загубите ще бъдат преодолени с повишаването цената на водата....
   Нали вече уж е чиста, няма как да не й сложат по левче отгоре, нека си тече на воля :(
  • 5
   Зр
   Зрителя
   12 -4
   11:52, 5 юни 2020
   Много искате да мислят във ВиК - участък от тръби да сменят, за пролята вода да мислят, за изтекли пари. Доста им е над нивото на нещастните хорица-началници в това дружество много ги надценявате най лесно е вдигат цената и..... напред с празните и прости глави до следващото увеличение.
   • До
    До зрителя
    6 -5
    14:35, 5 юни 2020
    Що не станеш някакъв началник във ВиК и за 6 месеца да подреди всичко. Само бля бля.
  • 6
   До
   До До Зрителя
   5 -3
   15:25, 5 юни 2020
   Сам си отговори защо? Не си представям как бих работил в така среда и с такива "колеги" повече от 24 часа честно казано.
  • 7
   На
   НАБОРА
   4 0
   18:02, 5 юни 2020
   Има пари за ремонт. Смяната с нови тръби е ново строителство. Финансиране, планове, избор на изпълнител, разрешителни и кой знае още колко незнайни документи са необходими. Така, че спасението е в скобите.

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  19 сеп 2020
  Последни новини