От х:

Днес в x:

13 °C

Голяма част от Хасково ще е без вода

 

Голяма част от кварталите в Хасково остават без вода днес, съобщават от ВиК. Причината-множество аварии по хранителен тръбопровод в района на "северна индустриална зона".

Водоснабдяването ще бъде нарушено в кв. Република, блоковете по бул. В. Левски, блоковете по ул. Дунав до ул. Булаир, част от централна градска част, кв. Изгрев и част от кв. Овчарски, живущете по ул. Македония, част от кв. Дружба I. Чешмите пресъхват в 9 часа. 

За ремонта няма предвиден краен час, ще се работи до отстраняването на проблема.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ян
  Янков
  54 -10
  08:32, 28 авг 2019
  ВиК е най-голямата "касичка" на ГЕРБ-Хасково.
  Нулеви инвестиции,безхаберно отношение към качеството на питейната вода,бавни и безмислени ремонти.
  Но пък за сметка на това - най-скъпата вода, периодично подменяне на водомери, надписване на кубици и още куп измислени схеми, за събиране на пари,от нормалните хасковлии.
  За тези пари, които плащаме на тези "айдуци" , до сега водопроводната мрежа на Хасково, трябваше да е от най-модерен тип!
 • 2
  Gr
  grajdanin
  46 -3
  09:11, 28 авг 2019
  Абе какво стана с новите кладенци? Тези, които трябваше да спечелят от продажба на вода и другите от продажба и изграждането на кладенците, не спечелиха ли достатъчно? Това си е направо геноцид.
 • 3
  Ст
  Стоян
  23 -6
  11:38, 28 авг 2019
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 4
  Зн
  Знам
  10 0
  14:38, 28 авг 2019
  че няма да помогне ,но не мога да се въздържа и ще кажа К-у-Р от слон за ВИК.Некадърници,вземете свършете малко работа за да си заслужите поне малко заплатите които ви плащаме.Има множество течове в града ,излезте от хладните кабинети намерете ги и отстранете повредите.Така ще намалите загубите.Шефът на ВИК като мениджър да намери решение за финансирането на подмяна на водопроводната мрежа.Когато се случи авария и аварийната група може да се досети че трябва да трябва да спрат водата и започнат да копаят за да отстранят аварията ,шеф за това не им трябва.Първа стъпка в намирането на средства би могла да е слагането на водомери на обитателите на "източния квартал" и да започнем ние плащащите сметките си да бъдем равноправни с тях.Това беше безплатен съвет от мен,за други решения очаквам шефът на ВИК да си свърши работата.
 • 5
  Ми
  Минимум капацитет
  10 -2
  15:02, 28 авг 2019
  Хаос и некадърност във веика ! Не могат да свършат нищо, не искат да работят и нямат понятие и мнение за никаква стратегия за решаване на проблема с водоснабдяването и авариите в града!О заплатите си вземат, че много тлъстички! Някои заработват и допълнително...
 • 6
  Въ
  възмутен
  8 0
  17:00, 28 авг 2019
  Защо на телефона на центъра за работа с клиенти на ВИК никой не отговаря..кога ще бъде пусната водата..от 5.00 ч. тази сутрин сме без вода..

Хороскоп за 18.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
18 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
18 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
18 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
18 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
18 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
18 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
18 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
18 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
18 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
18 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
18 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
18 окт 2019
Последни новини