От х:

Днес в x:

Голяма част от Хасково ще е без вода

 

Голяма част от кварталите в Хасково остават без вода днес, съобщават от ВиК. Причината-множество аварии по хранителен тръбопровод в района на "северна индустриална зона".

Водоснабдяването ще бъде нарушено в кв. Република, блоковете по бул. В. Левски, блоковете по ул. Дунав до ул. Булаир, част от централна градска част, кв. Изгрев и част от кв. Овчарски, живущете по ул. Македония, част от кв. Дружба I. Чешмите пресъхват в 9 часа. 

За ремонта няма предвиден краен час, ще се работи до отстраняването на проблема.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ян
  Янков
  54 -10
  08:32, 28 авг 2019
  ВиК е най-голямата "касичка" на ГЕРБ-Хасково.
  Нулеви инвестиции,безхаберно отношение към качеството на питейната вода,бавни и безмислени ремонти.
  Но пък за сметка на това - най-скъпата вода, периодично подменяне на водомери, надписване на кубици и още куп измислени схеми, за събиране на пари,от нормалните хасковлии.
  За тези пари, които плащаме на тези "айдуци" , до сега водопроводната мрежа на Хасково, трябваше да е от най-модерен тип!
 • 2
  Gr
  grajdanin
  46 -3
  09:11, 28 авг 2019
  Абе какво стана с новите кладенци? Тези, които трябваше да спечелят от продажба на вода и другите от продажба и изграждането на кладенците, не спечелиха ли достатъчно? Това си е направо геноцид.
 • 3
  Ст
  Стоян
  23 -6
  11:38, 28 авг 2019
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 4
  Зн
  Знам
  10 0
  14:38, 28 авг 2019
  че няма да помогне ,но не мога да се въздържа и ще кажа К-у-Р от слон за ВИК.Некадърници,вземете свършете малко работа за да си заслужите поне малко заплатите които ви плащаме.Има множество течове в града ,излезте от хладните кабинети намерете ги и отстранете повредите.Така ще намалите загубите.Шефът на ВИК като мениджър да намери решение за финансирането на подмяна на водопроводната мрежа.Когато се случи авария и аварийната група може да се досети че трябва да трябва да спрат водата и започнат да копаят за да отстранят аварията ,шеф за това не им трябва.Първа стъпка в намирането на средства би могла да е слагането на водомери на обитателите на "източния квартал" и да започнем ние плащащите сметките си да бъдем равноправни с тях.Това беше безплатен съвет от мен,за други решения очаквам шефът на ВИК да си свърши работата.
 • 5
  Ми
  Минимум капацитет
  10 -2
  15:02, 28 авг 2019
  Хаос и некадърност във веика ! Не могат да свършат нищо, не искат да работят и нямат понятие и мнение за никаква стратегия за решаване на проблема с водоснабдяването и авариите в града!О заплатите си вземат, че много тлъстички! Някои заработват и допълнително...
 • 6
  Въ
  възмутен
  8 0
  17:00, 28 авг 2019
  Защо на телефона на центъра за работа с клиенти на ВИК никой не отговаря..кога ще бъде пусната водата..от 5.00 ч. тази сутрин сме без вода..

Хороскоп за 31.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
31 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
31 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
31 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
31 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
31 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
31 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
31 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
31 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
31 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
31 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
31 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
31 май 2020
Последни новини