От х:

Днес в x:

Голяма част от Хасково ще е без вода

 

Голяма част от кварталите в Хасково остават без вода днес, съобщават от ВиК. Причината-множество аварии по хранителен тръбопровод в района на "северна индустриална зона".

Водоснабдяването ще бъде нарушено в кв. Република, блоковете по бул. В. Левски, блоковете по ул. Дунав до ул. Булаир, част от централна градска част, кв. Изгрев и част от кв. Овчарски, живущете по ул. Македония, част от кв. Дружба I. Чешмите пресъхват в 9 часа. 

За ремонта няма предвиден краен час, ще се работи до отстраняването на проблема.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ян
    Янков
    54 -10
    08:32, 28 авг 2019
    ВиК е най-голямата "касичка" на ГЕРБ-Хасково.
    Нулеви инвестиции,безхаберно отношение към качеството на питейната вода,бавни и безмислени ремонти.
    Но пък за сметка на това - най-скъпата вода, периодично подменяне на водомери, надписване на кубици и още куп измислени схеми, за събиране на пари,от нормалните хасковлии.
    За тези пари, които плащаме на тези "айдуци" , до сега водопроводната мрежа на Хасково, трябваше да е от най-модерен тип!
  • 2
    Gr
    grajdanin
    46 -3
    09:11, 28 авг 2019
    Абе какво стана с новите кладенци? Тези, които трябваше да спечелят от продажба на вода и другите от продажба и изграждането на кладенците, не спечелиха ли достатъчно? Това си е направо геноцид.
  • 3
    Ст
    Стоян
    23 -6
    11:38, 28 авг 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
    Зн
    Знам
    10 0
    14:38, 28 авг 2019
    че няма да помогне ,но не мога да се въздържа и ще кажа К-у-Р от слон за ВИК.Некадърници,вземете свършете малко работа за да си заслужите поне малко заплатите които ви плащаме.Има множество течове в града ,излезте от хладните кабинети намерете ги и отстранете повредите.Така ще намалите загубите.Шефът на ВИК като мениджър да намери решение за финансирането на подмяна на водопроводната мрежа.Когато се случи авария и аварийната група може да се досети че трябва да трябва да спрат водата и започнат да копаят за да отстранят аварията ,шеф за това не им трябва.Първа стъпка в намирането на средства би могла да е слагането на водомери на обитателите на "източния квартал" и да започнем ние плащащите сметките си да бъдем равноправни с тях.Това беше безплатен съвет от мен,за други решения очаквам шефът на ВИК да си свърши работата.
  • 5
    Ми
    Минимум капацитет
    10 -2
    15:02, 28 авг 2019
    Хаос и некадърност във веика ! Не могат да свършат нищо, не искат да работят и нямат понятие и мнение за никаква стратегия за решаване на проблема с водоснабдяването и авариите в града!О заплатите си вземат, че много тлъстички! Някои заработват и допълнително...
  • 6
    Въ
    възмутен
    8 0
    17:00, 28 авг 2019
    Защо на телефона на центъра за работа с клиенти на ВИК никой не отговаря..кога ще бъде пусната водата..от 5.00 ч. тази сутрин сме без вода..
Последни новини