От х:

Днес в x:

Несъобразена скорост е причината за вчерашната катастрофа край Язаки

Несъобразена с атмосферните условия скорост е причина за ПТП-то, за което писахме вчера, информират от областната дирекция на МВР.

В 7,25 часа на пътя от Димитровград за Хасково лек автомобил Рено, управляван от 56-годишен старозагорец,  поради несъобразена скорост при изпреварване на товарен автомобил Ман губи контрол над автомобила си и се удря вляво в мантинела, а в последствие се блъска в движещ се в неговата посока лек автомобил Хонда с водач 51-годишна димитровградчанка.

Двете леки коли са излезли вдясно извън платното в крайпътен канал, като Рено-то се е обърнало по таван. Водачът му е в хасковската болница със счупени прешлени на врата и гърба, с временна опасност за живота.

Също несъобразена скорост е причинила още един инцидент вчера. В 17,15 часа на пътен възел на АМ“Марица“, на тангентата за Хасково от Свиленград, 36-годишен водач на товарен автомобил Фиат е загубил контрол при навлизане в тангентата. Излязъл е вляво по посоката на движението си и се е блъснал последователно в отводнителен канал и земен насип. Хасковлията е с комоцио, без опасност за живота. Съставен акт.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    То
    Тодор
    3 0
    13:44, 2 окт 2018
    От 30 години се повтаря изтърканото изречение за несъобразена скорост .Някой можели даде определение за това?
    • +-
      +-
      1 0
      14:14, 2 окт 2018
      Тошко, прочети закона и сам ще си отговориш.
Последни новини