От х:

Днес в x:

Наградиха спортни деятели за 85-тата годишнина на баскетбола в Хасково

85 години баскетбол в Хасково бяха отбелязани днес. Почетни плакети получиха десетки изявени спортисти допринесли за развитието на баскетбола в Хасково. Сред тях са двамата почетни граждани на Хасково професор Пюзант Касабян и Пейо Парапанов, известната спортна журналистка Ваня Дерменджиева и много други. Отличията връчиха кметът на Хасково Добри Беливанов и председателят на общинския съвет Таня Захариева.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Жа
  Жалко..:(
  11 -1
  19:14, 8 сеп 2018
  ...и статията от почти 5 реда и...коментари никакви...А, иначе 85 г. баскетбол в Хасково :(
 • 2
  Фу
  Футболиер
  8 -1
  23:04, 8 сеп 2018
  Поздравления за всички развили баскетбола и утвърдили своите имена с годините в Хасково, но за съжаление имаше твърде малко хора в залата и половината не се явиха за плакетите начело с фамилия Станкови, когато имаше отбор всичко беше уж наред и даже един не дойде да уважи събитието странно защо ...... Не си подминаха егото ....A
 • 3
  Ба
  Баскетболист
  4 0
  17:43, 9 сеп 2018
  Директорката на Спортното г-жа Тенчева беше там и връчваше плакети на бивши баскетболисти завършили Спортното!!!!!! Точно тя закри Баскетбола в Спортното преди 2 години ! Що за наглец трябва да си, за да се появиш там и да награждаваш! Нямам думи за наглоста на тази жена! Явно го прави от простотия!
 • 4
  Му
  Музикант
  0 0
  07:55, 10 сеп 2018
  Черната Илияна и тя подредена... Измамничката .....
 • 5
  Фу
  Футболиер
  3 0
  08:03, 10 сеп 2018
  Точно така се получи с баскетбола за съжаление виновни са и тези които я назначават за директор в спортното училище, в крайна сметка се появи сигурно защото е била поканена от организаторите .. Наглоста е налице отдавна ...24

Хороскоп за 06.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
06 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
06 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
06 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
06 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
06 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
06 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
06 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
06 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
06 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
06 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
06 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
06 апр 2020
Последни новини