От х:

Днес в x:

Камион разсипа зърно край Книжовник, мъж и дете пострадаха при катастрофа на магистралата

    Десетки килограми  жито се разпиляха по асфалта на пътя  между Хасково и Кърджали”, малко преди разклона за село Книжовник, от ремаркето на камион „Скания.

    Вероятната причина за инцидента, който стана преди обед, е повреда в механизма за затваряне на ремаркето. Въпреки, че шофьорът и помагачите  му започнаха да метат житото, за да го съберат, най-вероятно ще се наложи то да бъде измито, за което ще свърши работа пожарната. Зоната е опасна, защото има възможност за подхлъзване на автомобилите, преминаващи от там. Заради това се наложи и регулация на движението от пътните полицаи.

    В същото време на АМ „Марица” към Харманли при пътен инцидент пострадаха мъж и дете от бус с турски гастарбайтери. Нараняванията им са леки и те са отказали да бъдат откарани в Спешното отделение. Затова са обработени на място.  

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Jo
      John
      14 -8
      12:54, 4 авг 2018
      другарю Чобанов, кой ще пише акт на айше-то с метлата, защо допускате работници по пътното платно без светлоотразителни жилетки?!
      • Ай
        Айтен
        10 -6
        14:29, 4 авг 2018
        Аз, бе ще и начукам акта.Как и къде го искаш? На място или в у- нието? Настоящите и бивши ченгета нямате спиране, откъде е тая злоба и завист м/ у вас?Това е характерно за Д- град , където ченгето носил два рапорта в него- единият донос с/у колегите, а другия за началник.
      • Jo
        John
        2 -4
        21:20, 4 авг 2018
        мнооого си са объркала!
    Последни новини