От х:

Днес в x:

Четвъртокласничка от Хасково лауреат в конкурса „Бог е любов“

10-годишната Яна Матанова от Хасково получи  Първа награда, с която е отличена в 16-тото издание на Националния конкурс “Бог е любов“ на официална церемония в Троянския манастир днес. Специална комисия от експерти, определена от министъра на образованието и науката, с председател богослова проф. д-р Иван Желев Димитров, разгледа и оцени представените конкурсни творби на участниците. Комисията класира и отличи произведенията, спечелили регионалните кръгове от страната.

Възпитаничката на Школата по етнография към Младежкия център в Хасково получи грамота като отличена в категория "приложно изкуство" за изработените от нея ангели от вълна.

Ученичката от хасковското школо „Св. Климент Охридски“ е единственото дете, с награда от община Хасково  в Националния конкурс.

“Бог е любов” се организира ежегодно от Министерството на образованието и науката и в него взимат участие ученици от 1 до 12 клас от цялата страна.

В Хасковски регион идва още една награда от конкурса. Тя е за десетокласника от Езиковата гимназия „Д-р Иван Богоров“ в Димитровград Добромир Зафиров. Той е лауреат в раздела за поезия.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини