От х:

Днес в x:

Шаран се вряза в камион на Титан, затвориха пътя през Стойково

    Шофьор на Фолксваген Шаран се вряза в камион на сметопочистващата фирма „Титан“ в хасковското село Стойково. Инцидентът стана малко преди 9 часа днес, на метри от табелата за края на селото в посока Харманли.

    По първоначална информация шофьорът на леката кола Мехмед Хасан е карал с висока скорост, въпреки че навлиза в населено място, където ограничението е 50 км/час. Водачът на камиона, който е без предимство, излизал на международния път Е-80, когато в него се врязала леката кола.

    „Тръгнах да излизам на главния път, погледнах наляво и видях Фолксвагена, която се движеше с поне 150 км/час“, обясни шофьорът на камиона Ангел Ангелов. Той допълни, че според него автомобилът се е забил в камиона му поне със 60-70 км/час, въпреки оставения на пътя спирачен път, дълъг над 40 метра. При удара 19-тонния камион буквално отскочил, свидетелства още Ангелов. Тежкотоварното возило беше останало напречно на пътя и беше блокирало движението и в двете ленти за движение.

    По време на сблъсъка в камиона пътували и двама товарачи – Митко Ангелов и Мармуд Расим, които паднали на земята, но за щастие останали невредими.

    При катастрофата най-сериозно е пострадал шофьорът на Шарана – Мехмед Хасан, който първоначално е бил откаран в Хасковсковската болница със счупен таз и крак. Заради неотложна операция на таза се наложило 44-годишният харманлиец да бъде транспортиран в болницата по травматология в Пловдив. Опасност за живота му няма, увериха от МБАЛ-Хасково. Неговият спътник на име Адем е с по-леки наранявания. Той също е бил откаран за преглед в болницата, но е освободен за домашно лечение.

    Тази сутрин двамата мъже пътували за работа от Харманли към Хасково, обясни техен познат Ниазим Хасан, който беше дошъл на мястото на катастрофата.

    Заради инцидента движението по международния път беше блокирано с часове. Автомобилите бяха отклонявани от полицаи по страничен черен път.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ха
      хасково
      10 -2
      14:58, 8 сеп 2016
      Нека сега вещите лица да се изкажат по - въпроса , защо работниците се возят отзад хванати ? Ако някой ей такъв се забие и пострадат ....
    • 2
      Тъ
      Търговец
      12 -2
      16:23, 8 сеп 2016
      Шаран се забил в Титан,егати.Ивче,марш в първи клас!
    • 3
      Пе
      Петър
      16 -1
      16:26, 8 сеп 2016
      Карат като луди .... ей такива да се трепят дето карат като бесни в населени места...
    • 4
      Пе
      Петров
      14 0
      16:32, 8 сеп 2016
      До преди около месец бях писал до Хасково-нет, че в този участък от пътя липсва какъвто и да е контрол от страна на КАТ. Твърденията ми се потвърждават. Въпрос на време е да има и жертви.Дано да са само потрошени ламарини или загинали животни.Във съседните села и в Стойково и в Подкрепа се кара с много висока скорост.Имам молба към Хасково-нет-моля ви пишете критични материали, алармирайте навреме съответните институции.Има безумни шофьори.Дано да успеем да ги укротим.
    • 5
      22
      22222
      5 0
      18:10, 8 сеп 2016
      И без винетки
    • 6
      Ка
      кат
      6 -1
      19:38, 8 сеп 2016
      Пак кривоглавец с две гънки на мозъка.Първата е от удар а втората е сянка на първата.Само каруци с магарета и на тютюна.
    • 7
      Ли
      лисугер
      10 -9
      21:25, 8 сеп 2016
      Дайте да преценим реално Шарана е на главен пътс предимство Каръл бил със 150 км казва Ангел от Титан и се оправдава с това че там скороста е 50 км Това че там скороста е 50 км а шарана кара със150 е нарушение но той може да кара и с 250 за което ще отговаря ако го санкционират Виновен в случая е Ангел от Титан Той излиза на главен път и очите му трябва да са на четири а ако трябва да чака ще чака 24 ч докато главния път се освободи от превозни средства Сега ако има ред в държавата АНгел да го уволнят да плати щетите по колите да го пратят на проверочен да му забранят да кара МПС за 2 години и да ходи да дундурка внучета в къщи
    • 8
      Ку
      кумчо вълчо
      7 -3
      23:26, 8 сеп 2016
      Лисугер стой си в дупката и не се обаждай.Ако овчата глава караше с 50км./ч.нямаше да има огънати ламарини.40м.спирачен път какво ти говорят ,че е карал 45 ли??? Явно си много далече от шофюрлука.Ай сиктир от разбирачи
    • 9
      Ку
      кумчо вълчо
      3 -3
      23:30, 8 сеп 2016
      Половината от Титана е в другата лента.Анадънмо.Или не се сещаш за какво иде реч.
    • 10
      Ли
      лисугер
      1 -1
      12:25, 9 сеп 2016
      Кумчо много правилно разсъждава Лисугера на снимката много ясно се вижда камиона заел цялото платно Какво прави там този камион в момента на удараАко шарана бил карал с 40 нямало да стане катастрофа Ами и камиона беше изчакал една минута нямаше да има канастрофа Ами и ако камиона го нямаше на шосето нямаше да има катастрофа Снимката със заелия цялото платно от край до края решава въпроса какво прави ангел там ---- е да забрави за кормуване поне 1 година и да плати щетите
    Последни новини