От х:

Днес в x:

Щурмуваха за наркотици родата на шофьора от Черния Великден

Полицаите открили дрога, но както се оказа, не и нейния собственик


Полицейска акция щурмува за наркотици заведението на чичото на шофьора от Черния Великден Данаил Георгиев. Роднината Добромир, който бе един от най-свирепите защитници на 23 год младеж, причинил смъртта на 6 деца на път за великденска служба през 2011-та година, бил засечен с контрабандни цигари и канабис открити в стари тръби свързващи кафенето му със съседно разположения офис на ВиК Симеоновград. По данни на полицията в специално пригодени тайници в това пространство били открити безакцизни цигари и канабис. Първата пратка била в пакет, в който полевия наркотест доказало че има 30 грама марихуана, опаковано в станиолово топче. 47-годишния собственик на заведението е бил задържан.
Последвало претърсване на частен адрес на ул. Панайот Хитов, обитаван от 18 год младеж в който била открита още 16 грама зелена суха листна маса, също канабис. Младежът за който се предполага че му е син също е задържан. Акцията на криминалистите е по линия на съхранение и разпространение на дрогата. Любопитното е, че въпреки задържаните, тя се води срещу неизвестен извършител, довериха полицейски източници. Опит за връзка с чичото по телефона показа, че той вече си е вкъщи, макар че според полицията е задържан до 24 часа. Явно и 18 годишния е освободен.

Прелюбопитното пък е, че въпросния двор се счита за собственост на ВиК Симеоновград. Според очевидци от улица Алеко Константинов, по време на вчерашната акция на полицията „до стената“ са били изправени трима служители на водното дружество, като претърсванията на униформените засегнали и техния офис. От държавната служба обаче също няма арестувани.

Страничен ефект от акцията е било спипването на 5160 къса цигари без бандерол. Те са били открити на същото място, като са обявени за лична консумация от 24 годишен жител от града. Различните марки са иззети с протокол. Младият мъж е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Pi
    piqnica
    8 -3
    18:47, 26 ное 2014
    da bude smart !
    • Пи
      Пийняк
      4 0
      10:05, 27 ное 2014
      Смърт мръсна да бъде! :D
  • 2
    Sp
    spravetlivost
    8 -1
    20:32, 26 ное 2014
    Dobchooo nai nakraq izgarmqq e basiii kefa xaxaxa koito zlo pravi na nego mu se vrashta.... Zatvorrrrrr !!!!
  • 3
    Ka
    kaloianova.n
    4 -1
    20:40, 26 ное 2014
    za takiva ,zatvor nqma,v raq na mafiqta bg

  • 4
    Зр
    Зрителя
    14 0
    21:02, 26 ное 2014
    Е чак това не се очакваше от ВиК но когато главата е забила нос мърсотии и кражби безхаберието взима връх и........ резултата е пълен резил - държавно дружество склад на престъпници
  • 5
    Мо
    Моци
    1 -1
    09:34, 27 ное 2014
    Ебън на цялото семейство, най вече на жена му...

Още новини

Последни новини