От х:

Днес в x:

Крадци пребиха и ограбиха баба под носа на полиция и жандармерия

Трима крадци пребиха и ограбиха 81-годишна жена във врачанското с. Лесура, докато в другия край на селото край се провеждала полицейска операция, пише 24chasa.bg.

Инцидентът се случил през нощта в четвъртък. Живеещата сама възрастна жена била открита от съседи на сутринта в шок и с окървавено лице в дома си. След като се съвзела, пребитата жена разказала, че трима мъже разбили входната й врата и нахлули при нея.

Крадците я ударили силно в лицето и я увили в одеяло, за да не ги гледа докато претърсват дома й. Те успели да откраднат само 60 лева от пенсията на бабата, а пътьом задигнали и личната й карта.

Сигнал за пострадалата възрастна жена подал кметът на Лесура, според когото служители на полиция и жандармерия после часове наред издирвали крадците в циганската махала на селото.

Все още няма заподозрени или задържани, а по случая е образувано полицейско дознание.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Сл
    Случаен Минувач
    0 0
    16:27, 10 мар 2014
    Да се раздадат на бабите пушки и пищови,повече патрони и огън по ******оидите!За отстрел на този вреден дивеч да им плащат по една пенсия отгоре,а онези стойкаджии с униформите да си забират тъпите началници барабар с министри и заместници и да плашат гаргите на къра!
Последни новини