От х:

Днес в x:

Отличникът от анти-дрога конкурс с награда таблет

Отличникът от конкурса на Превантивно- информационния център в Хасково за мултимедийна презентация за опасностите от употребата на наркотици и превенцията, получи като награда таблет. Отличеният с първото място за представянето си Дарин Митев обаче не е в България и не успя да вземе лично подаръка.

Всички награди днес бяха връчени в Младежкия център от директорът му Елена Цветкова. Минире Алдимирова и Ибрям Хасан взеха второ място и получиха като награда Mp4 playerжурито присъди и две трети награди-безжична мишка с клавиатура за Маринела Делчева и Стефан Колев. Всички отличени бяха наградени и с грамоти за 1,2 и 3 място. Грамоти получиха и останалите участници в конкурса. Шест от тях взеха и поощрителни награди. За конкурса са получени презентациите на 30 школника от 17 училища в Хасково.

Конкурсът е по повод 26 юни -Международния ден за борба със злоупотребата на с наркотици и наркотрафика.

Довечера денят ще бъде отбелязан и на площад „Свобода“ с голям концерт. През деня в Младежки център пък се провежда и тренинг с доброволци по темата за дрогата.

26 юни се отбелязва в целия свят за 26 път. Той е определен като ден а борба със злоупотребата на с наркотици на заседание на ООН през 1978 година.


М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини