От х:

Днес в x:

Административният съд в конкурс за фасада на годината

Сградата на Административния съд

Сградата на Административния съд в Хасково участва във виртуален конкурс за фасада на годината. Надпреварата е профилирана по сезони и храмът на Темида се съревновава при обекти „Пролет“. Всеки посетител в страницата на Баумит България или на страницата на конкурса има право да гласува за представените фасади само веднъж и само за една сграда. Вотът за колекция „Фасади Пролет 2012” приключва на 31.05.2012 г. до 12:00 ч. на обяд.

Проектанти на сградата на Административния съд в Хасково са архитектите Янчо Апостолов, Владимир Александров и Оксана Балабанова.

Целта на конкурса е широката българска публика да оцени сградите, които съчетават творческото виждане на архитекта с високото качество на използваните продукти и професионално изпълнение.

След приключване на електронното гласуване, обектът, събрал най-много гласове в съответната колекция, независимо от категорията, ще получи парична премия от 1500 лв. Класиралият се на второ място за сезона получава 500 лв. Награди ще получат и 20 от гласувалите.

Един от 12-те обекта, участващи в крайното класиране, ще спечели Голямата награда - почетна статуетка и парична награда в размер на 3000 лв.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини