От х:

Днес в x:

20-годишен джигит проспива завой и цели порта на „Панорама“

Коварният завой на панорама е причинил не една и две катастрофи. Снимка-архив

20 годишен хасковлия използва един от много малкото завои по иначе дългата „Панорама“ за да катастрофира със своя Форд Ескорт. Младежът е с комоцио, настанен е в хирургично отделение на хасковската болница. С охлузни рани и хематом на крака е негов връстник, който се е возил в колата. Улицата временно е била затворена, докато пожарникарите измият излятото, след почти челния удар, автомобилно масло.

Инцидентът се е случил вчера около 18 часа. 20 годишният се е движил с характерната за улица Панорама висока скорост. Няколко километровата улица е права като стрела в по-голямата си част и има малък риск от преминаване на пешеходци. Затова местните джигити карат като невидели. Младежът е идвал откъм „Червена Стена“, и доближил с висока скорост левия завой за излизане за излизане на правата отсечка към стадиона. Водачът губи контрол, возилото излиза от пътя и се забива в метална портална врата. Резултатът е автомобил за скрап и двама за болница.

По същото време, 4 годишно момиченце внезапно изкача на пътното платно на улица Акация, пред движещ се Опел Астра. Детето се сблъсква с автомобила и получава охлузна рана на таза. Само бързата реакция на 55 годишния шофьор на опела и ниската скорост с която се е движил, са предотвратили по-тежка развръзка. След преглед детето е освободено за домашно лечение.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини