От х:

Днес в x:

Дългобедри софиянки избраха Хасково пред морето

Кристина и Мишел

Софиянки избраха да се посъберат тен и поразхладят тела в Хасково вместо на черноморските плажове. Кристина и Мишел си уговориха първа среща със слънцето на шезлонгите в басейн Лебеда. Обилно намазани с плажно мляко, те събраха погледите на местните момченца пълнещи съоръжението още от сутринта. Днес се очакват рекордни температури, а от утре времето се захлажда.

Девойките били на гости и решили да се спасят от жегата в басейна. Водата им хареса, а липсата на стълпотворения ги изненада приятно. Впрочем, те предизвикаха такова когато решиха да се гмурнат. Половин дузина „гларуси“ се подредиха до тях под зоркия поглед на спасителя. За негово съжаление нямаше нужда от спасяване. Девойчетата плуваха като сирени. Момчетата пък изненадващо се почувстваха засегнати, че обектива снимаше повече дамите. Успокоихме ги че им пращаме женски репортерски екип, който ще ги отрази приоритетно.

За сметка на свободните места в големия, детският басейн бе претъпкан. Приливът на хората се засили в ранния следобед. Басейна „завря“.

33 градуса отчетоха термометрите на хасковската синоптична станция днес. Посетителите на басейните днес могат да се поздравят за избора си. От утре започва рязко захлаждане до 25 градуса. Заради температурната амплитуда се очакват превалявания на места придружени с градушки.

Г.Христов

В полет...

Момчетата компенсираха с акробатика
Детският басейн бе пълен
Спасителят зорко следеше ставащото
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини