От х:

Днес в x:

Иван Петров вдига тиража на жълт вестник в Хасково

Читателите се бяха посяли на всевъзможни места

Депутатът и областен лидер на ГЕРБ Иван Петров грейна по страниците на известен жълт вестник и предизвика преждевременното му свършване по реповете в Хасково.

Със снимката на Петров в цял ръст и заглавието: „Касиерът на Бойко- Бос на контрабандата“ вестник изчезна на вестникарския пазар в Хасково, още към 11 часа. Всички централни репове обявиха че са го изчерпвали, свърши и в магазините. По улиците се срещаха хора вперили поглед във втора и трета страница където няколко хиляди думи описваха връзката между бившия полицейски шеф и най-първите лидери на ГЕРБ бойко Борисов и Цветан Цветанов, през годините.

С две думи статията твърди, че Петров покровителства контрабандата с цигари, като наследил незаконният трафик от показно убития подземен бос Иван Тодоров-Доктора.

Заварихме Иван Петров на работното му място в Парламента. Видимо спокоен той се извини по телефона, че не може да говори, защото гласуват закони. Каза че има какво да отговори, но това ще стане като се върне в Хасково. От местната пресслужба на ГЕРБ уточниха че ще има нарочна пресконференция по темата в понеделник. Началният час още не се знае.

„Галерия“ е от явно жълтите вестниците които имат репутация на печатница на недоказани слухове, с цел търсене на сензация. В статията на която са посветени цели три страници обаче, се представят факсимилета от официални документи и извадки от докладни записки на бивши полицаи. Цитират се и конкретни факти.

Съмнително е, че неоспоримостта на доказателствата интересуваше голяма част от читателите. Самата клюка явно си струваше.

Вестника свърши в реповете по обед

Първите две страници са изцяло посветени на хасковлията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини