От х:

Днес в x:

Запрянов напуска заради Тодев. Тодев: Той е доносник

Владимир Запрянов пише молбата си за напускане на Дружеството на художниците

Владимир Запрянов напуска Дружеството на хасковските художници. По тази причина директорът на "Форум" отказва да участва в общата коледна изложба на тукашните майстори на четката на 16 декември, в галерията, на която е директор.

Омръзна ми от безкрайните обиди и интриги на председателя на дружеството Симеон Тодев към мен и хората, които работят във "Форум". Да не говорим за безхаберието му към работата му в Градска художествена галерия. От една година не е свършил работа за две стотинки, обясни мотивите за напускането си Владо Запрянов. Спирам да участвам в общи изложби, докато Тодев се изживява като председател, още повече, че той е нелегитимен, мандатът му е изтекъл, допълни шефът на "Форум".

Не мога да коментирам, научавам за намерението му да напусне от вас, каза Симеон Тодев. Той допълни, че всеки е свободен да прави, каквото прецени.

Иска да напусне с фурор, но не е плащал членски внос от три години, каза още шефът на художниците.

На въпроса дали е лигитимен председател на дружеството на художниците или не, той отговори, че има устав и Владо Запрянов би могъл да се запознае с него. Симеон Тодев отрече да е отправял обиди към някого.

Владо Запрянов е този, които пише доноси в общината срещу мен, че не си върша работата, каза още председателят.

Председателят на дружеството още не е решил дали ще участва в общата изложба в галерия "Форум" този четвъртък.

Христина Котларска

Председателят на Дружеството на художниците Симеон Тодев
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини