От х:

Днес в x:

Златен пропуск дават в театъра тази вечер

Златен пропуск за двама ще получи един от зрителите, който тази вечер гледа постановката "Мъжка забавачка", играеща се на сцената на димитровградския театър от 19.00 часа. Победителят ще може да гледа всички представления в местния храм на Мелпомена през следващата година. 

След края на пиесата с участието на Асен Блатечки ще бъде раздадена традиционната коледна томбола, казаха от организационния отдел на театъра. Освен златния пропуск, ще бъдат раздадени ваучери за храна, куверти за вечери, дрехи, абонаменти. Наградите са осигурени от 34 димитровградски фирми, а томболата театъра прави за шеста поредна година.

Междувременно стана ясно, че още преди седмица всички 400 билети за тазвечершната постановка "Мъжка забавачка" са продадени. Още две представления предстоят да се играят на сцената на ДТ "Апостол Карамитев" до края на годината.

То e за най-малките и е дело на Смолянския театър. Казва се „Малката кибритопродавачка”  и ще се играе на 15 декември от  11.30 и 13.00 часа. Постановсата ще пренесе малчуганите в андерсеновия свят на щастие и нещастие, свят изпълнен с чудеса и жестокост. В театъра очакват майки и татковци, баби и дядовци, деца и внуци на последното за 2010 преставление.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини