От х:

Днес в x:

Хасково най-добро място за живеене за 17 690

Градът се прослави с култовото си строителство

Хасково се оказа най-добро за живеене място за 17 690 души в класацията на Дарик Радио измежду 28-те областни града в страната. Поне на такива асоциации трябва да навява крайният резултат, който нареди Хасково на 3-то място пред градове като Стара Загора, Бургас, Пловдив, София и прочие. Преди Хасково са само първия Варна и втория Благоевград.

Всъщност, 17 690 са събраните гласове в едномесечната анкета, като на ден от 1 IP адрес можеше да се гласува само по веднъж. Дори и така Хасково регистрира най-доброто си класиране в 5 годишната история на анкетата. Досега най високия ранкинг бе 8-мо място.

Ако не друго, то поне това е показател че в града има ревностни патриоти, коментираха не без ирония съграждани. Градът изпревари мнозинството университетски центрове, курорти , градове с развита търговия и икономика. За сметка на това във визитната картичка градът е представен като екологично чист, с ниска престъпност/ „тук не се крадат коли/, „град на модерния спорт“!!! Другият плюс е че има 100 кръчми. Няма МОЛ и Кино, честно посочва недостатъците авторът на материала в сайта на „Дарик“.

Освен на патриотизма на част от хасковлии, градът дължи престижното си трето място и на Haskovo.net. Припомняме простичкия факт, че преди сайтът ни да се включи в кампанията, само 900 бяха определили Хасково като най-добро за живеене място. Поне 5 хиляди от 17 690-те гласа са личния ни принос/ според компютърната статистика за читаемостта на публикуваните две статии по темата/. После нека някой каже, че в Haskovo.net не сме патриоти. А шефът на туристическия информационен център г-н Красимир Пилев да почерпи.,

Крайния победител в класацията на Дарик Радио ще стане ясен официално на 15-ти ноември

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини