От х:

Днес в x:

Ученическият волейбол затъна в преспите

Отборите на Езиковата и Математическата гимназии /на снимката/ и сега са традиционните фаворити за първите маста

Лошото време и интензивния сняг, затрупаха в буквалния смисъл, волейболния отбор на село Малево който трябваше да се включи в общинското ученическо първенство на Хасково. Малевци които се славят със силен ученически волейбол, тръгнаха към Хасково в ролята на фаворити, но така и не играха мач. Заради отсъствието им, всички двубои във възрастова група 11-12-ти клас бяха отложени за идния понеделник. По програма тогава трябваше да бъдат финалите.

В останалите възрастови групи за първото място при момичетата ще се съревновават гимназията по дървообработване и строителство и математическата гимназия. При момчетата съперници ще бъдат ГПЧЕ „Асен Златаров“ и Гимназията по механо и електротехника.

В същото време финансово стопанската гимназия се утвърди като лидер в баскетбола на града след като класира на общинските финали и юношеския и девическия си отбор. Във вторник в зала „Дружба“ в спор за първите места те ще срещнат Гимназията по туризъм и ПГМЕТ Хасково.

В баскетбола доминираха отборите на Финансово стопанската гимназия

В общинското първенство по баскетбол участваха 22 отбора, а по волейбол 27. Победителите се класират за областния кръг през пролетта.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини